Prijzen

Met de Vakwerk Awards bieden we jou de mogelijkheid jouw vakwerk te delen met het grote publiek. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Uiterlijk 4 april worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt. Behoor jij tot deze genomineerden? Dan zal jouw vakwerk niet meer te missen zijn want je krijgt volop aandacht via de mediakanalen van Bouwmaat en daar buiten.

Tijdens het Bouwmaat XXL event op 9  juni 2022 worden de winnaars van de Vakwerk Awards bekend gemaakt en de bijbehorende prijzen uitgereikt.

John Schilder (Pan Onderhoudsbedrijf), Winnaar categorie Renovatie & Onderhoud 2020

Categoriewinnaars

Per categorie worden er drie genomineerden geselecteerd. Voor iedere categorie kiest de vakjury een winnaar. De winnaar van iedere categorie ontvangt een Vakwerk Awards trofee! Daarnaast krijgt en de winnaars aandacht in diverse media.

Algemene winnaar

De winnaars van de categorieprijzen zijn ook in de race voor de hoofdprijs ‘Winnaar van de Vakwerk Awards 2022’. De vakjury zal naast de winnaars per categorie ook de algemene winnaar kiezen. 

Jakko Woudenberg (Dutch Wood Artist), Algemene winnaar 2020
Thomas de Pooter (De Pooter Afbouw), winnaar Publieksprijs 2020

Publieksprijs

Naast de categoriewinnaars en hoofdprijs reiken we ook een publieksprijs uit. Na het bekendmaken van de genomineerden kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriete project via Vakwerk-Awards.nl. Het vakwerk met de meeste stemmen wint de publieksprijs!