Over de Vakwerk Awards

Bouwmaat organiseert de Vakwerk Awards om vakmensen in het zonnetje te zetten.
Vakmensen zijn dagelijks met geweldige projecten bezig; vakwerk waar ze trots op mogen zijn, vakwerk dat gedeeld mag worden.

Door samenwerking met externe partijen is het mogelijk dat er veel (vak)mensen bereikt worden en er een grote exposure is voor het evenement.

Wat zijn de Vakwerk Awards?

Met de Vakwerk Awards dagen we vakmensen uit om een project waar zij echt trots op zijn, te delen met het grote publiek. Met deze prijzen wilBouwmaat kwaliteitsvakwerk onder de aandacht brengen, bevorderen én belonen.

Alle vakmensen in Nederland hebben de mogelijkheid om hun vakwerk in te sturen en daarmee mee te dingen naar de Vakwerk Awards 2022. Om mee te doen aan de Vakwerk Awards 2022 heb je tot en met 16 januari 2022 de tijd om jouw klus in te sturen.

Waarom meedoen aan de Vakwerk Awards?

Ben jij trots op jouw project? Dan wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen! Met de Vakwerk Awards bieden we jou de mogelijkheid jouw klus te delen met het grote publiek. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Jij (en jouw klus) zullen niet meer te missen zijn
Uit alle inzendingen selecteert de vakjury 3 genomineerden per categorie. De categorieën zijn Duurzaam bouwen, Renovatie & Onderhoud, Interieurbouw en Aan- en verbouw. Onze vakjury zal bij al deze genomineerden langsgaan om de klussen te beoordelen. Daarnaast worden er ook interviews afgenomen en foto’s en video’s gemaakt. Zo zal jij (en jouw klus) niet meer te missen zijn binnen de mediakanalen van Bouwmaat, Zelfstandigen Bouw en Eisma Bouwmedia.

Gratis kaarten voor het Bouwmaat XXL Event 2022
Alle genomineerden krijgen gratis kaarten voor het Bouwmaat XXL Event 2022.

Een echte trofee voor de winnaars
Er zullen trofees uitgereikt worden aan de winnaars van de vier categorieën tijdens het Bouwmaat XXL Event 2020.

Hoofdprijs
De vakjury kiest naast een winnaar per categorie ook een ‘algemene’ winnaar. Deze winnaar ontvangt ook nog een hoofdprijs. Deze prijs zal later bekend worden gemaakt.

Publieksprijs
Ook het publiek krijgt de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete vakwerk. Naast de hoofdprijs is er dus ook een fantastische publieksprijs!