SPS is partner van de Vakwerk Awards

SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf hiermee de professionele markt voor de schilder, professionele markt voor de stukadoor, de doe-het-zelf markt en de industriële markt. Een familiebedrijf, met meer dan 200 medewerkers en gepassioneerde specialisten die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de producten en denken in mogelijkheden, kansen en toegevoegde waarde.

Naast de eigen merken SPS en Finess ontwikkelt en ondersteunt SPS bv ook een groot aantal private label brands, van huismerken tot fancy labels tot fabrikanten merken, van conceptontwikkeling tot gereed product. Voor diverse industriële toepassingen worden custom-made producten ontwikkeld. In deze segmenten biedt SPS bv, naast een grote diversiteit aan producten en concepten, ook de juiste professionele ondersteuning waarbij de klant altijd centraal staat.

Missie SPS bv

SPS bv stelt zich ten doel; het produceren van verven en sierpleisters, het ontwikkelen van kleuren en kleurconcepten en het vermarkten hiervan via groothandelaren en retailers. De grondbeginselen van SPS zijn eerlijke ruil, eenvoud, effectiviteit en klantgerichtheid. SPS bv streeft het na, om binnen de kaders van deze grondbeginselen, klanten te helpen bij het succesvol vermarkten hiervan.

SPS BV is onderdeel van de Rust-Oleum Europe groep, met bekende merken die marktleiders zijn op het gebied van verven, coatings en afdichtingen. De groep bestaat uit ondernemingsgezinde bedrijven, die de kracht van het samenwerkingsverband combineren met de flexibiliteit van kleinere operationele eenheden. Rust-Oleum Europe is onderdeel van RPM inc.

Lees hier hoe je mee kan doen aan de Vakwerk Awards.